Prachtige bruidsmode van topmerken

 

“Op een steenworp afstand van station Geldrop, en met gratis parkeergelegenheid, bevindt zich sinds 1993 de beste bruidsmodezaak van Eindhoven en verre omstreken. In dit monumentale pand, met een vooringing en een zijingang voor haar bruidegom, ben je aan het juiste adres voor prachtige, betaalbare bruidsmode voor hem en haar!

“BEHALVE ALLE BEKENDE MERKEN HEEFT MARIAGE BRUIDSMODE OOK EEN OUTLET STORE EN EEN EIGEN ONTWERPSTUDIO!”

Uiteraard draait het bij een bruiloft vooral om de bruid. De kleiding van de bruidegom en bruidsmeisjes en -jonkers wordt op haar jurk afgestemd. Ook de vrienden, vriendinnen en familie van het bruidspaar zullen gegarandeerd slagen te midden van de pakken, gala- en cocktailjurken.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om op de bonnefooi een keer een kijkje te nemen in deze prachtige winkel. Verstandiger is het om een afspraak te maken. Dan nemen de deskundige medewerkers nog meer de tijd voor je en wordt tijdens het eerste gesprek al uitgefilterd waar de interessen van het toekomstig koppel liggen. Naast alle bekende merken heeft Mariage Bruidsmode ook een Outlet Store.

En mocht je echt niet dé droomjurk vinden? Geen nood. Mariage Bruidsmode heeft in de zaak een eigen ontwerpstudio waar ze in overleg met jou er zorg voor dragen dat die geweldige jurk alsnog gemaakt wordt. Dan heb je niet alleen jouw ideale jurk maar ook een model dat geen andere bruid ooit heeft gedragen.

Met een fantastische jurk en een strak pak ben je er natuurlijk nog niet. Daarom kun je in de winkel gelijk de bijbehorende sieraden, lingerie, sluiers, tasjes en schoenen uitkiezen.

Neem snel een keer een kijkje en pas deze geweldige bruidsjurken. Tijdens deze passessie word je samen met je gezelschap heerlijk in de watten gelegd!

Houd zeker ook de website in de gaten want Mariage Bruidsmode organiseert regelmatig bruidsmodeshows.
Wees er snel bij want momenteel biedt Mariage tot 50% korting op de collectie tot en met 2015!”

Gepubliceerd in de Jaareditie LICHT op Eindhoven 2016: link

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *