Toont alle 2 resultaten

Korte trouwjurken ♡

Voor het avondfeest of voor een niet-traditionele look

Denk je aan een trouwjurk, dan denk je vaak aan een traditionele lange jurk die reikt tot aan de grond. Wil jij het helemaal anders aanpakken? Heb jij killer legs of gave trouwschoenen die gezien móéten worden? Of wil je een kledingwissel voor het avondfeest? Bekijk dan onze collectie korte trouwjurken. Bij ons vind je allerlei korte trouwjurken met de wow-factor! Laat je online inspireren door ons aanbod en kom langs in onze winkel! Hier kun je in een fijne, gezellige omgeving allerlei korte trouwjurken passen. Je ontdekt wat bij je past en waar je je comfortabel in voelt. Samen zoeken we naar dé trouwjurk voor jouw grote dag!

Ja, ik wil trouwjurken komen passen

Kan ik wel een korte trouwjurk aan op mijn bruiloft?

Veel bruidjes twijfelen of een korte trouwjurk wel geoorloofd is op hun bruiloft. Het antwoord is simpel: JA! Het belangrijkste is dat jij kiest wat jíj́ mooi vindt. Is dat een pittige korte bruidsjurk die jouw mooie benen laat zien? Of kies je een korte bruidsjurk waarin je alle bewegingsvrijheid hebt om lekker te kunnen dansen? De keuze is aan jou! Steeds meer bruidjes kiezen voor een korte trouwjurk. En dan niet alleen voor het avondfeest, maar om heel de dag te dragen. Zeker als het warm is, is het ideaal om een korte trouwjurk te dragen. Ben jij al overstag?

Een trouwjurk voor overdag (lang) én ‘s avonds (kort)

Steeds vaker kiezen bruidjes voor twee trouwjurken: een lange trouwjurk voor overdag en een korte trouwjurk voor ‘s avonds. Waarom? Je kunt je bruiloftsgasten op het avondfeest nóg een keer verrassen met jouw look. Nóg een keer dat wow-effect. Gaaf toch? Daarnaast kun je in een korte bruidsjurk een stuk vrijer bewegen. Wel zo handig als er een uitbundig dansfeest op je staat te wachten. En je hoeft ook niet meer te kiezen tussen een lange of korte trouwjurk: je neemt ze gewoon alle twee!

Korte strakke trouwjurk in jouw stijl 

Op onze website vind je allerlei korte strakke trouwjurken, tot net boven of onder de knie. In zo’n jurk wordt jouw mooie figuur extra goed benadrukt. En wat dacht je van die prachtige benen van je? Die mogen gezien worden. Een korte strakke trouwjurk geeft een elegant en stijlvol effect. Voor een extra sexy uitstraling kun je specifiek zoeken naar een korte trouwjurk met split, een laag uitgesneden rug of een diep decolleté. En combineer je jurk met een hoge hak, dan ben je helemaal op-en-top sexy. Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk onze collectie sexy trouwjurken. Ben je niet zo’n fan van een strakke trouwjurk en voel je je beter in een wijd uitlopende jurk? Bekijk dan onze A-lijn trouwjurken.

De voordelen van een trouwjurk met kort model

Nog niet helemaal overtuigd? We vatten de voordelen van een trouwjurk met een kort model nog eens samen. Allereerst is korte bruidsjurk heerlijk comfortabel: je hebt meer bewegingsvrijheid dan in een lange jurk. En vier je je bruiloft buiten, bijvoorbeeld op het strand? Dan heb je met een korte jurk geen last van een smerige sleep. Daarnaast kan je jouw korte trouwjurk gemakkelijker nogmaals dragen, bijvoorbeeld op een feestje met een bruiloft-thema. Tot slot geef je jouw prachtige benen en trouwschoenen de aandacht die ze verdienen. Benieuwd of een korte trouwjurk bij jou past? Kom gerust langs en pas er gewoon eens een paar!

Vind hier aparte korte trouwjurken

Wil jij geen 13-in-een-dozijn-bruidje zijn? En ben je op zoek naar aparte korte trouwjurken, jurken die je niet zomaar ergens anders vindt? Dan zit je bij Mariage Bruidsmode goed. Denk bijvoorbeeld aan de ‘voor kort, achter lang’ bruidsjurk. Zo’n jurk is van voren kort en heeft een langere sleep aan de achterkant. Dat geeft een speels en modern effect en is populair onder bruiden die op zoek zijn naar aparte korte trouwjurken.

Kom langs en vind jouw droomjurk!

Ben je verliefd geworden op een korte bruidsjurk op onze website? Of wil je je laten inspireren in onze winkel? Kom dan langs in onze bruidsmodezaak in Geldrop en laat je adviseren door onze stylisten. Bekijk al onze trouwjurken, maak een afspraak en say yes to the dress!