Toont alle 3 resultaten

Zwangerschaps trouwjurk ♡

Als twee bijzondere momenten samenkomen

Trouwjurk voor de zwangere bruid

Tijdens de zwangerschap is comfortabele kleding ontzettend belangrijk, dat snappen wij bij Mariage Bruidsmode maar al te goed. Kies daarom voor een trouwjurk die niet alleen adembenemend mooi is, maar ook zacht, soepel en gemakkelijk te dragen. Materialen zoals chiffon, kant en stretchstoffen zijn fantastisch voor zwangere bruiden, omdat ze meebewegen met je lichaam en jou de hele dag comfortabel laten voelen. Je kan je zwangerschaps trouwjurk helemaal tot in de details afstijlen met een tiara, sluier of een mooi boeket.

Comfort is vrijheid!

Een zwangerschap kan onvoorspelbaar zijn, en dat geldt ook voor je lichaam. Kies daarom voor een trouwjurk die flexibel is en ruimte biedt voor eventuele last-minute veranderingen. Verstelbare bandjes, elastische taillebanden en optionele vetersluitingen zijn handige functies die je helpen om je jurk moeiteloos aan te passen aan je groeiende vorm.

Pasvorm is persoonlijk

Iedere zwangere vrouw is uniek, en dat geldt ook voor haar lichaamsvormen tijdens de zwangerschap. Gelukkig kan je veel stijlen gewoon blijven dragen tijdens de zwangerschap, van A-lijn tot fit and flare. De coupeuse vermaakt de trouwjurk zodanig dat jouw zwangerschapsbuikje er prachtig in uit zal komen. Daarnaast vind je bij Mariage Bruidsmode ook speciale zwangerschaps trouwjurken, deze jurken hebben vaak een korter lijfje en een wijdere rok.

Omarm je zwangerschap

Zwanger zijn en gaan trouwen is een dubbele viering van liefde, leven en schoonheid. Dus omarm je zwangerschap, omarm je liefde, en geniet van het moment terwijl je de perfecte trouwjurk kiest voor jou en je kleintje op komst.

En vergeet niet om voldoende tijd te nemen voor pasbeurten en aanpassingen, zodat je jurk perfect op maat is voor jouw speciale dag!

Wil je binnenkort trouwjurken komen passen? Maak dan hier een afspraak!