Trunkshow Enzoani Designer Days 23 & 24 januari

Wij nodigen je van harte uit op 23 en 24 januari voor de Enzoani Designer Days!

10% korting op de nieuwste collectie. Maak een afspraak!

 

Onze deuren staan 2 dagen voor je open vanaf 10:00 uur. Alleen tijdens dit weekend ontvang je 10% korting op de exclusieve 2016 collectie van Enzoani!

Maak nu een pasafspraak via het formulier en kom de exclusieve jurken bekijken en passen, onder het genot van een hapje en een drankje!

Zien wij je dan?

Enzoani – Tijdloze Elegantie

enzoaniEnzoani is de exclusieve collectie dat echt het merk haar kenmerkende stijl vertegenwoordigt. Ontwerper Kang Chun Lin legt de focus op verfijnde elegantie, een moderne vertaling van klassiek design, Europese invloeden, handgemaakte kanten details en Swarovski kristal detaillering. Kwalitatief gelijk aan couture jurken van een veel hogere prijsklasse.

 

Blue by Enzoani – Innovatief Design

blue-by-enzoaniBlue by Enzoani is een collectie met een iets meer jeugdig karakter, redelijker geprijsd en toegankelijk. Ontworpen door dezelfde Kang Chun Lin is de collectie van Blue by Enzoani gelijksoortig gestyled en met dezelfde aandacht voor detail als de duurdere Enzoani collectie.

Beautiful by Enzoani – Jeugdige Uitstraling

beautiful-bridalDe nieuwste bruidsafdeling van Enzoani die een betaalbare optie vertegenwoordigt, maar met behoud van de hoogste kwaliteit. Subtiele versieringen op elke jurk, maar erg smaakvol. De Beautiful by Enzoani collectie is ontworpen om dezelfde luxe en smaak van alle Enzoani labels te bereiken, maar tegen een betaalbare prijs.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *