Do's and don'ts tijdens de zoektocht naar je trouwjurk

Een van de belangrijkste dingen op je bruiloft is je trouwjurk. Daarom willen we je graag tips geven om de juiste voorbereidingen te treffen. Hieronder vindt je een aantal do’s en don’ts bij het passen van trouwjurken. Op deze manier hopen we dat je kunt genieten van de ervaring en het vinden van jouw droomjurk samen met je naaste vrienden en familie.

Do:

Zorg voor een realistisch budget

Het is belangrijk om te weten hoeveel je wilt uitgeven voor je droomjurk. Op deze manier kun je een grote teleurstelling voorkomen, wanneer je ontdekt dat de mooiste jurk ver over je budget is. We adviseren hierin wel om een marge aan te houden in je budget. Als je droomjurk dan ietsje duurder is, kan je er alsnog voor gaan!

Do:

Geniet van dit bijzondere pasmoment

Trouwjurken passen is een unieke ervaring, probeer er daarom bewust van te genieten met je dierbaren. Deze onvergetelijke afspraak is een intiem moment en zal je, samen met je entourage, het leven koesteren. 

Advies van onze stylistes

Do: probeer meerdere stijlen trouwjurken

Don't:

Met een te grote groep naar een pasafspraak

We begrijpen dat je een gezelschap mee wilt nemen tijdens deze bijzondere aankoop. Maar let hierbij wel op: des te meer mensen je meeneemt, des te moeilijker de keuze kan worden. Smaken verschillen nu eenmaal, en het is vooral belangrijk dat je naar je eigen gevoel luistert.

Don't:

Wacht niet te lang met het passen van trouwjurken

Het is belangrijk dat je op tijd begint met de zoektocht naar jouw droomjurk. Je wilt namelijk geen tijdsdruk ervaren tijdens deze bijzondere aankoop, omdat dit je keuze kan beïnvloeden. 

Gemiddeld heeft een trouwjurk een levertijd van 4 tot 8 maanden. Daarom adviseren wij om minimaal 1 jaar voor jullie trouwdatum te beginnen met het passen van trouwjurken.

Mariage Bruidsmode winkel

Een kijkje in onze bruidswinkel

Recensies op theperfectwedding.nl

Klantervaringen lezen?