John en Kees de Bever(s) bij Mariage Bruidsmode

Celebrities | John & Kees de Bever

Mariage Bruidsmode heeft John en Kees de Bever mogen kleden voor hun nieuwe theatertour “De Bevers Dichtbij”. Ben jij nou benieuwd hoe deze pasafspraak op de herenmode is gegaan? Blijf dan vooral kijken en laat je inspireren door de unieke designs van @tziacco & @robertovicentti!

Samen trouwen & samen stralen!

A match made in heaven...

Op zoek naar een trouwpak voor jullie bruiloft? Dan ben je bij Mariage herenmode aan het juiste adres! In onze prachtige bruidswinkel vind je een uitgebreide trouwpakken collectie van verschillende topmerken zoals; Wilvorst, Immediate, Roberto Vicentti en Tziacco.

 

Door al deze verschillende merken bied Mariage herenmode een groot assortiment aan van tijdloze trouwpakken tot unieke dessins en exclusieve materialen. Ook kan je je trouwpak eigen maken door deze helemaal af te stijlen met een unieke dassen set, manchetknopen en een paar schoenen. 

 

Bij Mariage Bruidsmode zorgen wij voor een perfecte match van trouwpak en trouwjurk. Hierdoor ben je er zeker van dat jullie er samen stralend en prachtig uitzien en dat de kleuren van het trouwpak en de trouwjurk mooi met elkaar matchen. De stylisten zullen voorzichtig adviseren en je persoonlijk begeleiden naar “the match made in heaven”.

 

Mariage Bruidsmode biedt een persoonlijke en plezierige winkelervaring, waarbij we ruim de tijd nemen om samen jouw droom waar te maken.