De mooiste jurken in een prachtig monumentaal pand

Topmerken in de
bruidsmode♡

In ons bruidshuis vind je de créme de la créme van de wondere wereld van de bruidsmode.

We filteren onze collectie op kwaliteit, stijl, bruidsmodetrends en prijs. Hierdoor hebben we een fantastisch mooie collectie samengesteld van de meest toonaangevende merken. Denk aan bijvoorbeeld Stella York, Ladybird, Enzoani, Randy Fenoli, Demetrios en Modeca. Bekijk hier alle merken bij Mariage Bruidsmode of maak alvast een afspraak en laat je adviseren welk merk het beste bij jouw stijl past!

Mariage

Bruidsmode

Op zoek naar de perfecte trouwjurk voor jouw speciale dag? Bij Mariage Bruidsmode ben je aan het juiste adres! Wij zijn de bestemming voor bruiden die op zoek zijn naar prachtige trouwjurken van topkwaliteit. Of je nu gaat voor een klassieke, sexy, boho of romantische stijl, onze uitgebreide collectie heeft voor ieder wat wils. Onze bruidsmodezaak heeft een breed scala aan trouwjurken van gerenommeerde ontwerpers. We werken samen met merken die bekend staan om hun vakmanschap en oog voor detail. Of je nu droomt van een prinsessenjurk, een strakke fit and flare of een elegante A-lijn, bij ons vind je zeker de jurk van je dromen. Mariage Bruidsmode biedt een persoonlijke en plezierige winkelervaring, waarbij we ruim de tijd nemen om samen jouw droom waar te maken.

Mariage

Herenmode

Op zoek naar een trouwpak voor jullie bruiloft? Dan ben je bij Mariage herenmode aan het juiste adres! In onze prachtige bruidswinkel vind je een uitgebreide trouwpakken collectie van verschillende topmerken zoals; Immediate, Roberto Vicentti en Crinoligne.

 

Door al deze verschillende merken biedt Mariage herenmode een groot assortiment aan van tijdloze trouwpakken tot unieke dessins en exclusieve materialen. Ook kan je het trouwpak eigen maken door deze helemaal af te stijlen met een unieke das, manchetknopen en een paar schoenen. Mariage Bruidsmode biedt een persoonlijke en plezierige winkelervaring, waarbij we ruim de tijd nemen om samen jouw droom waar te maken.

Maak er een onvergetelijke ervaring van

VIP arrangement

Mariage

Kinder- & Avondmode

Bij Mariage bruidsmode hebben we ook een kleine afdeling aan kinderkleding en avondmode. We hebben een aantal prachtige avondjurken van het merk Linea Raffaelli, deze zijn onder andere geschikt voor de moeder van de bruid of bruidegom. Deze collectie bestaat uit stijlvolle kleuren en prachtige designs.

Op de kinderafdeling vind je bruidsmeisjes jurken voor de allerkleinste van het merk LILLY. Deze jurkjes komen in echte bruidskleuren zoals ivoor, champagne en nude zodat jij en je mini samen kunnen matchen!

 

Mocht je deze prachtige collecties eens willen bekijken maak dan gerust een afspraak via onze website.

Mariage

Outlet

Heb je een wat lager budget in gedachten voor je trouwjurk? Geen probleem! Bij Mariage bruidsmode ben je aan het juiste adres, we hebben namelijk een grote outlet store van wel 400 m2. Hier vind je prachtige trouwjurken van voorgaande collecties met een scherpe prijs. Regelmatig wordt deze collectie aangevuld, dus houdt onze outletpagina goed in de gaten ;). 

Blijf op de hoogte!

Ontvang de
Mariage bruidsmode
nieuwsbrief

Mariage Bruidsmode winkel

Ontdek onze winkel in Geldrop

Recensies op theperfectwedding.nl

Klantervaringen lezen?