Betaalbare bruidsmode  geldrop

Gaat u trouwen met de liefde van uw leven? Dan bent u voor betaalbare bruidsmode van topmerken bij Mariage Bruidsmode aan het juiste adres. In ons eigen atelier, met gediplomeerde coupeuses, kan iedere jurk of elk pak naar wens aangepast worden. En terwijl u onze bruidsjurken past, kan uw moeder, zus of vriendin genieten van een heerlijk kopje koffie in onze gezellige wachthoek.

Bruidsmode winkel met exclusieve topmerken

[rev_slider bruidsmode-winkel]

 

Betaalbare bruidsmode van topmerken

Mariage Bruidsmode is gevestigd in een nostalgisch pand in het Brabantse Geldrop. Onze winkel is zowel goed te bereiken met het openbaar vervoer als met de auto, omdat we gratis parkeergelegenheid voor de deur hebben, op enkele meters afstand van het treinstation.

Trouwjurken Outlet winkel

[rev_slider outlet-winkel]

 

Veel meer dan bruidsmode alleen

Naast betaalbare bruidsmode kunt u bij ons ook terecht voor een geschikte bruidsfotograaf en trouwvervoer. Ook hebben we speciale afdelingen voor gekleurde jurken, bruidsmode met een maatje meer, cocktail- en gelegenheidskleding, een trouwkostuum uit Kimo Store en oudere collecties met hoge kortingen. Kortom het ideale adres voor betaalbare bruidsmode, gelegenheidskleding en trouwpakken in Brabant.

Herenmode winkel Kimo Store

[rev_slider herenmode-winkel]

 

 

Hopelijk mogen wij u binnenkort ontmoeten in onze showroom en outlet vol met betaalbare bruidsmode, en u de dag van uw leven bezorgen! Want wanneer u de dag van uw leven beleeft, doen wij dat ook!