Privacy verklaring
Nieuwsbrief

Bij Mariage Bruidsmode hechten we veel waarde aan uw privacy en willen we ervoor zorgen dat uw persoonlijke gegevens te allen tijde veilig zijn. In deze privacyverklaring willen we u informeren over hoe wij omgaan met de gegevens die u verstrekt wanneer u zich aanmeldt voor onze e-mail nieuwsbrief. Lees deze verklaring zorgvuldig door, zodat u begrijpt welke informatie we verzamelen en hoe we deze gebruiken.

  1. Verzamelde gegevens: Om u onze e-mail nieuwsbrief te kunnen sturen, vragen wij u om uw e-mailadres op te geven via het aanmeldingsformulier op onze website. We verzamelen alleen de informatie die noodzakelijk is om de nieuwsbrief aan u te kunnen versturen.
  2. Gebruik van gegevens: We gebruiken uw e-mailadres uitsluitend voor het verzenden van onze nieuwsbrief en om u op de hoogte te houden van speciale aanbiedingen, promoties, evenementen en andere relevante informatie met betrekking tot Mariage Bruidsmode.
  3. Beveiliging: We nemen de nodige technische en organisatorische maatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens beschermd zijn tegen ongeoorloofde toegang, verlies, diefstal of wijziging. We slaan uw gegevens veilig op en zorgen ervoor dat alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot deze gegevens.
  4. Gegevensverstrekking aan derden: We zullen uw persoonlijke gegevens niet verkopen, verhuren, verspreiden of anderszins bekendmaken aan derden, tenzij dit wettelijk verplicht is of noodzakelijk is voor de uitvoering van de nieuwsbriefservice. In dergelijke gevallen zullen we ervoor zorgen dat passende maatregelen worden genomen om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te waarborgen.
  5. Bewaartermijn: We bewaren uw persoonlijke gegevens slechts zo lang als nodig is om de nieuwsbrief aan u te kunnen versturen. Indien u zich wilt afmelden voor onze nieuwsbrief, kunt u dit te allen tijde doen door de afmeldlink onderaan elke nieuwsbrief te gebruiken.
  6. Uw rechten: U heeft het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren, te beperken of te verwijderen. U kunt ook bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketingdoeleinden. Neem contact met ons op via de contactgegevens onderaan deze privacyverklaring om uw rechten uit te oefenen.
  7. Wijzigingen in de privacyverklaring: Het is mogelijk dat we deze privacyverklaring in de toekomst bijwerken om eventuele wijzigingen in onze gegevensverwerkingspraktijken weer te geven. We raden u aan deze verklaring regelmatig te controleren om op de hoogte te blijven van hoe wij uw gegevens beschermen.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze privacyverklaring of wilt u uw persoonlijke gegevens bijwerken, neem dan contact met ons op via:

 

Mariage Bruidsmode
Parallelweg 26e
5664 AD Geldrop
040-286 91 65 
info@mariagebruidsmode.nl

 

Datum van kracht worden: 26-01-2024