? TROTS! ? Voor de derde keer op rij zijn wij uitgeroepen tot Beste Bruidsmodezaak van regio Eindhoven!

Beste Bruidsmodezaak, Beste Bruidsmodezaak Eindhoven

Deze oorkonde geeft een extra kroon op ons werk en is tevens een bevestiging dat de bruidsparen met alle liefde, passie en vakkennis geholpen worden en met een goed gevoel ons bruidshuis verlaten.

Ook voor oud-eigenaren Maria en Ad Claessens, die vorig jaar het stokje hebben doorgegeven aan hun zoons en dochter, geeft deze oorkonde veel voldoening en erkenning. Zij zijn 25 jaar geleden in het diepe gesprongen en hebben Mariage Bruidsmode groot gemaakt. De kinderen zijn enorm trots en blij met het resultaat dat Mariage Bruidsmode voor de derde keer is uitgeroepen tot Beste Bruidsmode van regio Eindhoven:

”Kijk wat jullie hebben bereikt. En wij starten dit mooie bedrijf door met veel energie, alle liefde en passie! Met fijne collega’s die ook kei hard werken en er mede voor zorgen dat wij de ”Beste Bruidsmodezaak van regio Eindhoven” zijn!” Aldus eigenaren Claudia, Mark en Erik Claessens.

Mariage heeft deze oorkonde gewonnen doordat de klanten altijd hartelijk worden ontvangen met koffie en thee. Vervolgens worden de klanten deskundig geholpen door goed te luisteren naar de wensen van de klant. Aandacht staat centraal in combinatie met een warme sfeer, hoge service en klantvriendelijkheid!

Visagie | Beauty Care Geldrop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *