Huwelijksaanzoek tips

aanzoek, romantisch aanzoek, origineel aanzoek, mariage bruidsmode
aanzoek, romantisch aanzoek, origineel aanzoek, mariage bruidsmode
Flytographer

Huwelijksaanzoek tips!

Ben jij van plan om jouw vriendin ten huwelijk te vragen? Maar heb je nog geen idee op welke manier? Geen nood! Met deze aanzoek tips zal je vriendin zeker verrast zijn en maak je er echt iets speciaals van.  

Hoe kan ik mijn vriendin het beste ten huwelijk vragen?

Iedere vrouw heeft er een eigen beeld bij, de manier hoe ze het liefst ten huwelijk wordt gevraagd. En 3 keer raden… wie kent deze vrouw nou beter dan jij? Met de volgende stappen kom je tot een persoonlijk én origineel aanzoek:

  1. Begin met jezelf de vraag te stellen wat haar eigenschappen zijn: is ze uitbundig, verlegen, nuchter of juist romantisch?
  2. Op basis van haar eigenschappen kan je jezelf afvragen of je het aanzoek tussen een hoop mensen wilt doen, of liever een rustig momentje voor jullie tweeën uitzoekt. Het is belangrijk dat zij zich op haar gemak voelt.
  3. Probeer vervolgens in kaart te brengen of jullie een speciale plek hebben waar je het aanzoek wilt gaan doen. Je kan dan denken aan een onvergetelijke herinnering uit het verleden, een prachtig land of een bijzonder plekje in huis.
  4. Als je de locatie hebt vastgesteld kan je gaan nadenken over hoe je de vraag gaat stellen, en natuurlijk over de inleiding die daaraan vooraf gaat. Probeer hierbij ook dichtbij jezelf te blijven. Spreek vanuit je hart, dan is het altijd goed!
    Bedenk vervolgens in grote lijnen op welke manier je ‘dé vraag’ aan haar gaat stellen. Als je het letterlijk gaat instuderen zal het alles behalve natuurlijk overkomen. Probeer te improviseren en gebruik bijvoorbeeld de volgende vragen als leidraad: wat vind je zo bijzonder aan haar? Waarom is zij jouw grote liefde? En waarom wil je juist met haar de rest van je leven delen? Maak er een lief en persoonlijk verhaaltje van en ze zal gegarandeerd smelten!

Hoe kunnen we het moment na het aanzoek het beste vieren?

Heeft ze volmondig JA! gezegd? It’s time to celebrate!! Het zou toch jammer zijn als je meteen door moet naar het werk of zou gaan slapen. Vraag jezelf af waar je haar echt gelukkig mee maakt? Een romantisch etentje, de sauna, een overnachting of een wilde stapavond? ;). Maak er iets speciaals van samen!

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor het perfecte aanzoek? Laat je dan hier inspireren op onze Pinterest pagina.

originele aanzoeken, romantische aanzoeken, pinterest

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *