Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Trouwpak of trouwkostuum kopen bij Mariage Bruidsmode ♡

Vind hèt trouwpak van jouw dromen

Op zoek naar een trouwpak die helemaal past in het plaatje? Doe inspiratie op bij Mariage Bruidsmode. Samen vinden we jouw trouwpak. Bekijk alvast online de collectie en kom de mooiste trouwpakken passen in onze winkel in Geldrop. Je krijgt eerlijk en deskundig advies en samen zoeken we tot we jouw trouwpak gevonden hebben.

Ja, ik wil trouwpakken komen passen

Een trouwpak kopen: waar begin je?

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Een superspannend avontuur wat jullie samen aangaan. Heb je al een mooie kleur in gedachten voor het trouwkostuum? Of heb je nog helemaal geen idee? Geen paniek, wij helpen je een handje met een aantal praktische tips. Doe allereerst inspiratie op om te onderzoeken wat je mooi vindt. Bekijk diverse online trouwpakken websites, of neem een kijkje op Pinterest of Instagram. Dan kom je er snel genoeg achter welke kleur het beste bij je past: een groen trouwpak, blauw trouwpak, beige trouwpak of misschien wel een bordeaux trouwpak? Verder is het goed om vooraf na te denken wat je ongeveer wilt uitgeven aan het trouwpak. Lees daarom hieronder verder wat de gemiddelde prijs is van een trouwpak.

Wat is de gemiddelde prijs van een trouwpak?

Gemiddeld kost een trouwpak tussen de € 800,- en € 1200,-. Maar het ligt er natuurlijk aan hoeveel je kan en wil besteden. Je kunt het zo duur of goedkoop maken als je wilt. Het is helemaal jouw feestje 😉.  Naast de aankoop van het trouwpak moet je ook rekening houden met de aanschaf van trouwpakaccessoires, zoals manchetknopen, schoenen, stropdas of strik. Dit is ‘’the finishing touch’’ van de trouwoutfit en hierdoor maak je het trouwpak uniek en helemaal eigen.

Trouwkleding kopen voor hem, haar èn de bruidsjonkertjes

Bij Mariage Bruidsmode kan je niet alleen terecht voor trouwpakken, maar ook voor trouwjurken. Het voordeel hiervan is dat wij (natuurlijk integer) het pak kunnen laten matchen bij de jurk. Hetzelfde geldt voor het pak voor het bruidsjonkertje. We zouden in dezelfde stof als het pak ook een pantalon kunnen maken voor het bruidsjonkertje. Op deze manier wordt het helemaal een prachtig geheel samen!  Met meer dan 25 jaar ervaring weten we precies waar we op moeten letten. Vertrouw ons maar.

Kom langs en ontdek onze trouwkostuums!

Ga je een trouwkostuum kopen en heb je al wat mooie pakken gezien in onze trouwpakken collectie? Kom dan langs in onze trouwpakken winkel in Geldrop. Heb je het pak uit je dromen gevonden? Dan kunnen wij het trouwpak bestellen en helemaal op maat voor je maken. Maak snel een pasafspraak!