Trouwjurken of trouwpakken passen

Veel gestelde vragen

Dit is een antwoord op die vraag.

Gemiddeld duurt het 4 tot 6 maanden voordat een trouwjurk geleverd wordt. Bij een kostuum duurt dat gemiddeld 8 weken. Let op: je moet hierbij ook tijd reserveren voor het vermaken van de bruidskleding. Lees daarom ook: “Hoe ver voor de bruiloft moet ik komen passen?”

Dit is een antwoord op die vraag.

Als je voor de eerste keer bruidskleding komt passen, heb je niets nodig behalve goede zin en een gezellige entourage. Wij zorgen voor de schoenen, de onderkleding en alle overige accessoires. Wanneer je bepaalde items van jezelf graag wilt dragen, dan kan en mag dat natuurlijk altijd!

Dit is een antwoord op die vraag. 

Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Ook een bruid die in verwachting is, is bij ons van harte welkom! Bij Mariage zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft een zwangerschap. Onze styliste zal al deze mogelijkheden met je bespreken en weet precies welke modellen voor jou geschikt zijn en ons atelier kan eventueel de jurk vermaken.

 

Dit is een antwoord op die  vraag.

Na de aankoop van jouw bruidsjurk meten we de maten op. Het is daarbij belangrijk dat je een schatting kan geven hoeveel kg je zou willen afvallen. Op basis daarvan maken wij aan de hand van de matentabel een beslissing welke maat het beste voor je is. 

Dit is een antwoord op die vraag.

Na de aankoop van jouw droomjurk of pak mag je het gehele bedrag in èèn keer betalen. Betaal je liever eerst de helft? Dat kan ook! De overige helft betaal je dan bij de pasafspraak. 

Dit is een antwoord op die vraag.

In principe kom je in totaal 3 tot 4 keer in ons bruidshuis. De 1e keer kies je je droomjurk of pak uit. Vervolgens wordt bij de 1e vermaak afspraak de trouwoutfit afgespeld. Hierna volgt een 2e vermaak afspraak of een ophaalafspraak, dit hangt af van de totale vermaak werkzaamheden.

Dit is een antwoord op die vraag.

Voor bruiden raden we aan om 1 jaar voor de bruiloft te komen kijken voor een trouwjurk. Voor de bruidegom is dat iets korter, namelijk een half jaar. Deze tijd is nodig i.v.m. de levertijd en de tijd die we rekenen voor het vermaken van jou trouwoutfit!

Dit is een antwoord op die vraag.

Dat hebben wij zeker, op het Mariage Atelier wordt er met veel vakkennis gewerkt aan jouw trouwoutfit. Het Atelier zit gevestigd op de eerste verdieping van ons pand en is voorzien van hoog opgeleide coupeuses. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten, wij kunnen bijna toveren!

Dit is een antwoord op die vraag.

Voor onze bruidjes proberen we ongeveer 4 maanden voor de bruiloft de 1e vermaak afspraak in te plannen. Voor onze heren proberen we ongeveer 2 maanden voor de bruiloft de 1e vermaak afspraak in te plannen. Dit word vroegtijdig gedaan zodat we ruim te tijd hebben om de trouwoutfit te vermaken.

Dit is een antwoord op die vraag.

Bij Mariage hebben we niet alleen bruidsmode maar ook herenmode! Dat betekent dat niet alleen jij maar ook je partner hier zijn of haar droomoutfit kan vinden. De stylisten zullen jouw partner voorzichtig adviseren en begeleiden naar “the match made in heaven”.

Dit is een antwoord op die vraag.

Belangrijk is dat je èèn paar trouwschoenen meeneemt. Aan het einde van deze afspraak dient het volledige bedrag betaald te zijn.

Vanaf dit moment is het belangrijk dat je op een stabiel gewicht blijft, dit is zodat de jurk/het pak niet te groot of te klein uit zal vallen.

Dit is een antwoord op die vraag.

Neem dan gerust contact met ons op:
 

Tel: (0)40 286 91 65
Bruidsmode@mariagebruidsmode.nl
Herenmode@mariagebruidsmode.nl

Mariage Bruidsmode
Parallelweg 26e
5664 AD Geldrop

Mariage-Bruidsmode-buitenkant-bruidswinkel

Heb je een andere vraag? 

Laat het ons weten!

Onze Winkel

Mariage Bruidsmode
Parallelweg 26e
5664 AD Geldrop

Openingstijden winkel

Maandag: 13.00 – 17.00
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 9.30 – 17.00

Contact info

Plan je route

Parkeren

Tegenover Mariage Bruidsmode ligt het treinstation van Geldrop. Hier is voldoende gelegenheid om de auto te parkeren, helemaal gratis!

Algemeen contact formulier

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.