Toont alle 9 resultaten

Plus size trouwjurken ♡

Ben jij een bruid met een maatje meer? Geen probleem!

Trouwjurken voor de vollere vrouw

Bij Mariage Bruidsmode ben je aan het juiste adres als je een maatje meer hebt. We hebben veel ervaring met vollere bruiden en kunnen jou dus ook goed adviseren wat het beste zou passen bij jouw figuur. Voel je op je allermooist in een prachtige trouwjurk van Mariage Bruidsmode. We hebben een prachtige collectie in bruidsjurken in grotere maten speciaal voor de vollere bruid. Ben jij helemaal weg van een prinsessen trouwjurk? Of zwijmel je juist weg bij een aansluitende trouwjurk waar je heupen mooi zichtbaar zijn? Je bent van harte welkom in ons bruidshuis om de diverse stijlen te komen passen. Laat je verrassen èn adviseren door onze bruidsstylistes.

Tips voor tijdens het passen

Je gaat voor het eerst bruidsjurken passen, wat spannend! Met deze tips kan je je goed voorbereiden op de zoektocht naar jouw droomjurk.

  1. Ken je lichaamstype: begrijp je lichaamsvorm en identificeer de kenmerken die je wilt benadrukken of verbergen. Dit helpt bij het vinden van een plus size trouwjurk die het beste bij jou past.
  2. A-lijn jurken zijn vaak flatterend voor bruiden met een maatje meer, omdat ze de taille accentueren en de heupen en dijen vloeiend bedekken.
  3. Probeer verschillende stijlen en pas meerdere jurken voordat je een definitieve beslissing neemt. Het is belangrijk om te ontdekken wat je het meest flatteert en waarin je jezelf het meest zelfverzekerd voelt.
  4. Overweeg het laten aanpassen van de jurk zodat deze perfect past bij jouw lichaamsvorm. Een goed passende jurk kan een wereld van verschil maken.
  5. Het belangrijkste is dat je vertrouwd op je gevoel! Kies iets waarin je je mooi, zelfverzekerd en comfortabel voelt op je speciale dag.

Onthoud dat er geen one size fits all benadering is, en het belangrijkste is dat je je gelukkig voelt in je trouwjurk. Geniet van het proces en wees trots op wie je bent. Hopelijk heb je wat aan deze tips zodat je je goed kan voorbereiden op je eerste pasafspraak bij Mariage bruidsmode.