Wij zijn... Mariage Bruidsmode!

Het team van Mariage Bruidsmode staat voor je klaar met veel passie, openheid en vakkennis. Wij doen niets liever dan jou helpen de jurk van je dromen te vinden. Want bij Mariage bruidsmode vinden wij dat ook de momenten vòòr de bruiloft van grote waarde zijn! Inmiddels helpen wij al bijna 30 jaar bruiden bij het vinden van hun trouwoutfit.

Het Mariage bruidsmode team

Ontmoet ons geweldige team!

Erik Claessens
Eigenaar, administratie & Herenmode
Dag allemaal, mijn naam is Erik. Ik ben de trotse mede-eigenaar van Mariage Bruidsmode. Na mijn opleiding Economie & Bedrijfskunde droomde ik er al van ooit mijn eigen bedrijf te mogen runnen. In 2017 werd mijn droom werkelijkheid, toen ik en mijn (tweelingbroer) Mark het stokje van mijn ouders hebben mogen overnemen. Het maken van nieuwe toekomstplannen en de innovatie voor ons bedrijf doe ik het liefste, ook vind ik de veelzijdigheid van mijn baan heerlijk. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie, HR zaken, het management en ondersteuning op de herenmode. Bij Mariage Bruidsmode streven we naar perfectie tot in de puntjes voor onze bruidsparen, zodat ze samen kunnen schitteren op hun mooiste dag!!! Mijn favoriete love quote is: "Love is a meeting of two souls, fully accepting the dark and the light within each other"
Claudia Claessens
Operationeel manager
Hey, mijn naam is Claudia en ik wil je even meenemen in een stukje geschiedenis van ons familiebedrijf. Mariage is voor mij een thuiswedstrijd! Toen Maria Claessens, mijn moeder, Mariage Bruidsmode opzette was ik 12 jaar. Ik ben als tienermeisje opgegroeid met hardwerkende ouders die beide een belanrijke rol hadden binnen het bedrijf. Na mijn studie heb ik eerst 4 jaar ervaring opgedaan als office manager en secretaresse bij een leuk bedrijf. In mijn twintiger jaren begon het steeds meer te kriebelen om in het weekend mee te helpen en onze klanten om te toveren tot onwijs mooie bruiden! Daarnaast hield ik me bezig met het organiseren van grote bruidsbeurzen en shows. Toen ik ging samenwonen, reisde ik gezellig met mams naar internationale beurzen voor de inkoop. Daaruit vloeide de passie voor deze branche voort, ik raakte helemaal geïnspireerd door de prachtige bruidsjurkontwerpen en designs. Naast de inkoop begeleid ik ons gemotiveerde enthousiaste team en kan ik mijn creativiteit kwijt in de marketing. Na 18 jaar bij Mariage werkzaam te zijn geweest en zwanger van mijn 3de kindje zocht ik tijdelijk naar een laagdrempelig baantje 'om de hoek'. Dit was echter van korte duur. Elke dag kreeg ik meer heimwee naar ons warme familiebedrijf. Dit is mijn thuiswedstrijd en realiseer nu nog meer wat voor droombaan ik heb. Mijn favoriete love quote is: "To love and be loved is to feel the sun from both sides."
Mark Claessens
Eigenaar, Inkoop & Herenmode
Hoi! Mijn naam is Mark en ik ben mede-eigenaar van Mariage bruidsmode. Samen met mijn tweelingbroer Erik hebben wij in 2017 het familiebedrijf met veel liefde en passie overgenomen. Bij Mariage streven we ernaar de huiselijke sfeer centraal te stellen, waarbij de bruid en bruidegom natuurlijk voorop staan. In de bruidsmode lopen wij voor op de modetrends, dat is ook waarom ik mijn werk uitdagend blijf vinden. Elk seizoen ben ik weer enthousiast om de laatste trends te ontdekken en kijk ik ernaar uit hoe de klanten op de collecties reageren. Je kan mij vooral vinden op de herenmode, hier help ik de bruidegom bij het vinden van een trouwkostuum dat bij hem past. Tegenwoordig mogen de mannen niet achterblijven en is het van belang dat jullie beiden stralen op jullie grote dag! Mijn favoriete love quote: "The best love is the kind that awakens the soul."
Danique Vernooij
Marketeer & Bruidsstyliste
Lieve allemaal, mijn naam is Danique en ik werk nu 6,5 jaar met veel liefde en plezier bij Mariage. In dit mooie bruidshuis ben ik verantwoordelijk voor de marketing en werk ik tevens als bruidsstyliste. Mijn expertise heb ik opgedaan tijdens de opleiding International Lifestyle Studies en andere mode bedrijven. Werken in de bruidsmode branche is ontzettend leuk omdat je te maken hebt met fantastisch mooie producten. Een exclusief en bijzonder kledingstuk wat geweldig is om te promoten. Verder werken we met een gezellig team in een hecht familiebedrijf, er hangt hier dan ook altijd een gemoedelijke en fijne sfeer. Als bruiden bij ons de droomjurk hebben gevonden, maakt mijn hart een sprongetje. Dit blijft zo’n bijzonder moment. Hopelijk kan ik jou ook helpen met de mooiste aankoop van je leven! Mijn favoriete love quote is: "It's all about love so keep your loved ones close!"
Lydia Peijnenburg
Coupeuse
Hai, ik zal mezelf eens voorstellen. Mijn naam is Lydia en ik werk bijna 12 jaar bij Mariage. Ik heb de opleiding kostuum & couture gevolgd en ben na mijn studie meteen in de bruidsmode gerold. Inmiddels heb ik bijna 35 jaar ervaring in de bruidsmode. Mijn werk is mijn passie en met al mijn ervaring en oog voor detail kan ik je deskundig adviseren. Zo maken we van de jurk, jouw droomjurk! Mijn favoriete love quote is: "When you love what you have, you have everything you need."
Nina Langenhuijsen
Inkoop, bestellingen & Bruidsstyliste
Hi! Mijn naam is Nina en ik werk inmiddels al 4 jaar met veel liefde en plezier bij Mariage bruidsmode. Ik heb de opleiding fashion product management afgerond en ben sindsdien niet meer weg te slaan uit de bruidswinkel. Van kleins af aan ligt mijn passie al bij de bruidsmode. Van zelf jurken ontwerpen in mijn schetsboek tot uren voor de tv tijdens mijn favoriete programma "Say Yes To The Dress"! Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de bestellingen, het klantcontact en zorg ik dat alles volgens schema verloopt. Ook houd ik me bezig met de technologische vernieuwingen binnen het bedrijf en maak ik regelmatig content voor onze socials. Buiten deze taken om sta ik het liefste in de verkoop, het blijft een enorme eer om onze bruidjes te mogen begeleiden bij het vinden van hun droomjurk! Mijn favoriete love quote is: "Love is like the wind, you can't see it but you can feel it."
Carissa Lotze
Coupeuse
Hoi! Mijn naam is Carissa en ik werk inmiddels 1,5 jaar bij Mariage. Ik heb de opleiding fashion & design gedaan in het mooie Zuid-Afrika! Hier ben ik geboren en heb ik ruim 15 jaar aan ervaring opgedaan in het ontwerpen en maken van customized jurken. Ik heb altijd een grote passie gehad voor bruidsmode en ik kijk ernaar uit om jou en je prachtige jurk te ontmoeten! Ik zorg ervoor dat jouw jurk in goede handen is en een perfecte pasvorm krijgt voor "The Big Day"! Mijn favoriete love quote is: "Never fear to step into the light."
Eryane Maquine
Coupeuse & Bruidsstyliste
Hey! Ik ben Eryane en ik werk nu 1,5 jaar met veel plezier bij Mariage. Mijn liefde voor bruidsmode is al vroeg ontstaan, ik heb namelijk altijd al van speciale jurken en kleding gehouden! Om die rede ben ik een opleiding in theatervormgeving gaan doen en zo uiteindelijk bij Mariage terecht gekomen. De kennis van wat mogelijk is bij een jurk en mijn achtergrond als ontwerper/styliste pas ik hier dagelijks toe. Ik haal heel veel voldoening uit het vinden en vermaken van de perfecte jurk voor de prefecte dag. Mijn favoriete love quote is: "True love is singing 'under pressure' and letting the other person sing the Freddie Mercury part."
Channah Glusica
Bruidsstyliste
Hi! Mijn naam is Channah en ik werk inmiddels een half jaar bij Mariage. Mijn passie begon al op jonge leeftijd, gedreven door een ontembare nieuwschierigheid naar de laatste trends, tijdloze elegantie en de mode industrie. Ik heb de opleiding fashion & design afgerond en ben daarna meteen in het werkveld terecht gekomen. Mijn professionele reis begon als verkoopstyliste bij Addy van den krommenacker. Daar kreeg ik de kans om mijn kennis te verbreden in een gerenommeerd modehuis. Hoewel mijn droom was uitgekomen voelde ik nog steeds de drang om mijn creativiteit op verschillende manieren te uiten. Daarom heb ik de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen en werk ik nu als zzp'er. Een bijzondere kans kwam op mijn pad toen ik betrokken raakte bij Mariage bruidsmode. Hier vond ik vreugde in het geven van advies en het helpen te verwezenlijken van de ultieme droomjurk voor onze aanstaande bruiden. Mijn doel is om een lach op het gezicht van elke klant te toveren, hen te helpen stralen en zich zelfverzekerd te laten voelen op de belangrijkste dag van hun leven! Mijn favoriete love quote is: "A succesful marriage requires falling in love many times, always with the same person."

Heb je een lager budget? Geen probleem!

Ontdek de outlet

Recensies op theperfectwedding.nl

Klantervaringen lezen?