* UPDATE CORONAVIRUS *

Lieve bruid of bruidegom ♡,

Goed nieuws, je kan gewoon bij ons terecht om trouwjurken of trouwpakken te komen passen! We staan te popelen om jou te kunnen helpen met de onvergetelijke zoektocht naar jouw trouwkleding!

Wij hanteren de strikte maatregelen vanuit het RIVM en vragen onze klanten dit ook te doen. Om de gezondheid van onze gasten, maar ook voor onze medewerkers adviseren we om met maximaal 4 personen incl. bruid of bruidegom ons bruidshuis te komen bezoeken.

Iemand van de entourage mag jou assisteren in de paskamer met het aantrekken van de trouwkleding. Onze medewerkers zullen daarbij op gepaste afstand advies en hulp bieden zodat je de beleving en deskundigheid ervaart die je van ons mag verwachten. 

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de gasten en onze medewerkers 1,5 meter afstand van elkaar bewaren en is er bescherming aanwezig zoals handschoenen, mondkapjes en desinfecterende gel. Wij zorgen ervoor dat de deurklinken, pinautomaten, pashokjes en de balie continue wordt gereinigd. 

Heb je verkoudheidsklachten of griep? Dan verzoeken wij dringend om de afspraak te verzetten om het besmettingsrisico van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken.

Ondanks de maatregelen zorgen wij ervoor dat je deskundige hulp krijgt van onze medewerkers en dat je de sfeervolle familiaire sfeer proeft in ons bruidshuis. Wij vinden het namelijk belangrijk dat deze unieke ervaring onvergetelijk moet zijn! 

Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel ♡,

Veel liefs, 
Het Mariage Bruidsmode Team

Maak hier een afspraak

 

 

❥☆➳ Contact ❥
Mariage Bruidsmode
Parallelweg 26e
5664 AD Geldrop
040 2869165
bruidsmode@mariagebruidsmode.nl

❥☆➳ Openingstijden ❥
Maandag: 13.00 – 17.00
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 9.30 – 17.00
Koopzondagen: 10.00 – 17.00

❥☆ ➳ Koopzondagen ❥
Bij Mariage Bruidsmode is het iedere 1e zondag van de maand koopzondag. In het hoogseizoen zijn we twee keer per maand op zondag geopend. Houd onze website in de gaten voor de extra koopzondagen.


1 November 2020
3 Januari 2021
7 Februari 2021
7 Maart 2021
4 April 2021

JA, IK WIL TROUWJURKEN OF TROUWPAKKEN KOMEN PASSEN ♡