ONTMOET HET MARIAGE TEAM ♡

Welkom bij het team van Mariage! Wij staan klaar om jou met open armen te ontvangen en onze passie voor bruidsmode met jou te delen. Lees hier hoe wij getriggerd worden door de bruidsmode en wat onze functies zijn binnen dit sfeervolle familiebedrijf. 

bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,
trouwen, trouwpak, trouwkostuum, bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,

Mark Claessens ♡

Naam: Mark Claessens                   
Verliefd/getrouwd/verloofd?: alleenstaand   
Functie: Directeur-grootaandeelhouder
Jaren ervaring: ik ben nu 15 jaar werkzaam bij Mariage Bruidsmode. Daar voor heb ik ervaring opgedaan als verkoper in zowel de keuken- als meubelbranche
Sfeer Mariage: wij streven ernaar de huiselijke sfeer centraal te stellen, waarbij de klant (bruid of bruidegom) natuurlijk voorop staat
Dit is waarom ik mijn werk zo leuk vind: Ik heb me altijd al verdiept in de nieuwste mode en gadgets. In de bruidsmode lopen wij voor op de modetrends, dat is ook waarom ik mijn werk uitdagend blijf vinden. Elk seizoen ben ik weer enthousiast om de laatste trends te ontdekken en kijk ik er naar uit hoe de klanten op de collecties reageren.
Mijn favoriete love quote: the best love is the kind that awakens the soul
Favoriete vakantiebestemming: Brazilië
Dit wil ik nog even kwijt: ook de voorbereidingen die je treft voor de bruiloft zijn leuke en mooie momenten om later op terug te kijken. Probeer deze dan ook vast te leggen door middel van foto’s of filmpjes!

bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,

Maria Claessens ♡

Naam: Maria Claessens
Verliefd/getrouwd/verloofd?: getrouwd met Ad. We hebben drie kinderen en drie kleinkinderen
Functie: 1e eigenaresse, begonnen in 1994. Daarna overgedragen aan Erik & Mark.
Jaren ervaring: 25 jaar! Met veel passie de zaak opgezet en uitgewerkt, later ook met de kinderen Claudia, Erik en Mark. Ik kan met trots zeggen dat we een sfeervolle en goedlopende bruidszaak hebben gecreëerd. Hier kunnen we samen met de andere medewerkers onze liefde voor het vak delen.
Sfeer Mariage: we hebben een familiebedrijf en er hangt altijd een ontspannen en relaxte sfeer. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we voor zowel de klant als voor elkaar een luisterend oor zijn.
Dit is waarom ik mijn werk zo leuk vind: hoe mooi kan het zijn om een toekomstige bruid gelukkig te maken. Nog steeds krijg ik kippenvel als ze geslaagd is.
Mijn favoriete love quote: when you love what you have, you have everything you need.
Favoriete vakantiebestemming: de Middellandse Zee landen
Dit wil ik nog even kwijt: het is voor jezelf en de verkoopster fijn als je van te voren al een beetje weet wat je mooi vindt. Je zou op internet al voorbeelden kunnen zoeken van je favoriete stijl. Op deze manier weet de verkoopster goed welke richting ze uit moet gaan. En vooral, geniet van deze pas uurtjes. Want dat is toch het leukste wat er is?!

bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,
bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,

Linsey Looijmans ♡

Verliefd/getrouwd/verloofd?: 3 jaar getrouwd met Ronald Looijmans en al 20 jaar samen, wij zijn een gelukkig gezin met 2 dochters van 7 en 8 jaar.
Functie: Bruidsstyliste en Administratief Medewerkster. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het bestellen van bruidsjurken en bruidsaccessoires.
Jaren ervaring: 10 jaar
Sfeer Mariage: een persoonlijke sfeer waar klanttevredenheid voorop staat.
Dit is waarom ik mijn werk zo leuk vind: ik houd van mode en glitter and glamour, en waar vind je nou meer sparkles dan in een bruidsmodezaak? Ik voel me hier helemaal op mijn plek en ik vind het heerlijk om de juiste jurk voor de bruid te vinden. Als het een 100% match is geeft dat echt een kick.
Mijn favoriete love quote: love doesn`t need to be perfect, it just needs to be true
Favoriete vakantiebestemming: Kroatië, daar zijn we geweest met onze honeymoon! Nu hebben we een caravan gekocht en gaan we heerlijk kamperen in Frankrijk, Spanje en eigen land.
Dit wil ik nog even kwijt: zorg dat je van te voren goed weet wat je wel en wat je niet wilt, dat maakt het voor jezelf een stuk makkelijker om te beginnen met passen. Neem daarnaast  mensen mee die met je mee kunnen denken. En vooral, geniet ervan! Het is een bijzondere gebeurtenis !!

bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,
bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,

Danique Vernooij ♡

Verliefd/getrouwd/verloofd?: 5 jaar samen met mijn grote liefde Jelle. Verloofd & getrouwd komt hopelijk in de toekomst!
Functie: Marketing Medewerkster & Bruidsstyliste
Jaren ervaring: 5 jaar
Sfeer Mariage: een gemoedelijke, enthousiaste en fijne sfeer, waar alle klanten met alle liefde en aandacht geholpen worden.
Dit is waarom ik mijn werk zo leuk vind: mijn creativiteit en enthousiasme kan ik volledig kwijt, zowel tijdens het helpen van bruidjes als in de marketing. Verder word ik elke dag weer blij als ik een bruid kan helpen met het vinden van haar droomjurk, dat blijft toch elke keer weer speciaal!
Mijn favoriete love quote: it’s all about love, so keep your loved ones close.
Favoriete vakantiebestemming: de rondreis door West-Amerika. De perfecte combinatie van geweldige natuurlandschappen, levendige steden en prachtige stranden. Ook een tip voor jullie honeymoon!
Dit wil ik nog even kwijt: heel veel plezier met het uitzoeken van jouw trouwjurk. Geniet ervan, het is een onvergetelijk moment!

bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,
bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,

Anja van Raaij ♡

Verliefd/getrouwd/verloofd?: ik ben nu 30 jaar samen waarvan 21 jaar getrouwd. Twee dochters van 23 en 17 jaar en 3 schattige teckeltjes
Functie: Bruidsstyliste en coupeuse
Jaren ervaring: ik heb nu 29 jaar ervaring waarvan 10 jaar bij Mariage
Sfeer Mariage:  een gezellige huiselijke sfeer waar goed naar de wensen van de klant wordt geluisterd om DE dag onvergetelijk te maken.
Dit is waarom ik mijn werk zo leuk vind: ik vind mijn werk super leuk omdat ik in aanmerking kom met verschillende mensen met ieder zijn eigen idee voor de trouwdag.  Ik vind het super mooi dat ik een steentje kan bijdragen aan de mooiste dag van mensen zijn leven.
Mijn favoriete love quote: two hearts in love needs no words
Favoriete vakantiebestemming: gewoon in Nederland
Dit wil ik nog even kwijt: Geniet van alle voorbereidingen van de bruiloft. Dit zijn vaak mooie momenten om later op terug te kijken.