SFEERIMPRESSIE BRUIDSMODE VAN A TOT Z ♡

De zoektocht naar jouw bruidsjurk begint meestal op internet. Waarschijnlijk heb je zelf ook al een beetje gekeken welke stijl je mooi vindt? De voorpret van het oriënteren is natuurlijk hartstikke leuk! Maar hoe gaat het verder… als je een afspraak hebt gemaakt bij een bruidswinkel? Om jou hierover wat meer duidelijkheid te geven vind je hier een sfeerimpressie van A tot Z. Op deze manier krijg je een goede indruk wat je kan verwachten én wat er moet gebeuren voordat je met jouw droomjurk op jullie bruiloft kan verschijnen.

bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,

Welkom bij Mariage Bruidsmode!

We vinden het belangrijk dat jij je helemaal thuis voelt in onze bruidszaak. Bij binnenkomst krijg je een heerlijk kopje koffie of thee met een bonbon en je kan je alvast oriënteren in de prachtige boeken van onze merken.

 ♡

Op zoek naar jouw droomjurk!

Samen met onze bruidsstyliste ga je op zoek naar jouw droomjurk! Wij vinden het belangrijk om heel goed naar de bruid te luisteren, zodat we precies weten wat jouw wensen zijn. Uiteraard geven we jou tevens advies over wat het beste zou passen bij jouw figuur en komen we met verrassende alternatieven. Zo komen we tot een selectie die je mag gaan passen. En hopelijk zit daar dan jouw droomjurk tussen! Spannennd!!

 ♡

Een meisjesdroom die uit komt!

En dan is het moment aangebroken… Je gaat jezelf zien in een bruidsjurk! De mooie selectie die je samen met onze bruidstyliste hebt gemaakt, mag je gaan passen. Je gaat samen met onze bruidsstyliste de grote paskamer binnen en de gordijnen worden gesloten voor je naasten die je hebt meegenomen. Zij zullen in spanning afwachten totdat jij naar buiten komt in een trouwjurk. Samen gaan jullie op zoek naar de trouwjurk van je dromen!

 ♡

bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,

The finishing touch!

Als je helemaal weg bent van de trouwjurk, gaan we samen op zoek naar bijpassende accessoires. Dit zal het plaatje helemaal compleet maken! Denk dan aan een mooie sluier, schitterende sieraden of bijpassende schoentjes. Moet er al iemand een traantje wegpinken?

 ♡

bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,

Champagne en klinkende glazen!

Heb je de jurk van je dromen gevonden? Dan gaan wij jou de welbekende ‘say yes to the dress’ vraag stellen. Heb je deze vraag met YESSS beantwoord? It’s time to celebrate! Dit speciale moment gaan we vieren met een heerlijk glaasje champagne. Verder zal de bruidstyliste foto’s voor jullie maken terwijl jullie proosten. Een moment voor in de boeken en om nooit te vergeten!

 ♡

bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,

Perfect op maat gemaakt!

Na het ‘say yes to the dress’ moment maken we een afspraak voor het afpassen. Dit zal ongeveer 3 tot 4 maanden voor jullie bruiloft zijn. Tijdens deze afspraak zal de coupeuse de trouwjurk afspelden. We zorgen ervoor dat de trouwjurk op alle fronten perfect op jouw lichaam zal passen. Ook wordt tijdens deze afspraak de lengte op maat gemaakt. Dit alles zal in totaal een uurtje duren. De coupeuse zal met jou een vervolgafspraak inplannen voor de volgende afpassessie. Tijdens deze afspraak kijk je samen met de coupeuse of de veranderingen naar wens zijn of dat er nog aanpassingen nodig zijn.

 ♡

bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, bruidsjurken, trouwjurken,

Het aftellen kan beginnen!

Is de trouwjurk helemaal naar wens? Dan is de dag aangebroken, de trouwjurk mag mee naar huis! Het aftellen naar jullie bruiloft kan nu echt beginnen. Je krijgt de trouwjurk in een mooie beschermhoes mee en we leggen uit hoe je de jurk het beste kan uithangen. Namens Mariage Bruidsmode wensen we jou een geweldige dag toe en natuurlijk heel veel geluk samen!

 ♡