Wilvorst , trouwpak, trouwen, trouwpak, trouwkostuum, bruidswinkel, mariage bruidsmode, bruidszaak, trouwzaak, trouwen, verloofd, pak, kostuumTROUWPAKKEN

Ondanks dat de bruid meestal in het middelpunt van de belangstelling staat op jullie trouwdag, betekent dit helemaal niet dat u als bruidegom in haar schaduw moet gaan staan. Nee u moet juist ook een prachtige entree maken met uw trouwpak. Bij Mariage Bruidsmode hebben we dan ook een uitgebreide collectie prachtige trouwpakken van de meest bekende merken zoals Wilvorst, Roberto Vicentti, Immediate en Adimo.

Trendy en betaalbare trouwpakken

Als specialist op het gebied van trouwpakken en trouwjurken bent u bij Mariage Bruidsmode verzekerd van de laatste trends wat betreft trouwen. Onze collectie omvat modieuze en betaalbare trouwpakken. Naar wat voor kleur of stijl u ook op zoek bent, wij garanderen dat u bij ons het perfecte trouwpak voor uw grote dag vindt.

Trouwpak dat perfect past bij de trouwjurk

Het grote voordeel aan Mariage Bruidsmode is dat wij zowel trouwpakken als trouwjurken verkopen. Hierdoor zijn u en uw bruid verzekerd van een trouwkostuum en een jurk die bij elkaar passen. Onze professionele medewerkers zorgen voor een perfecte afstemming van uw trouwkostuum op de kleding van uw partner.

Maak uw trouwlook helemaal af met bijpassende schoenen en een riem bij uw trouwpak. Benieuwd naar onze prachtige collectie trouwpakken?
Maak dan direct een afspraak via onze online agenda.

Maak hier je pasafspraak