Bruidsmode trends 2021

bruidsmode trends 2021
Bruidsmode trouwjurken trends 2021
Bruidsmode trouwjurken trends 2021

Wat zijn de bruidsmodetrends / trouwjurkentrends van 2021?

BRUIDSMODETREND 1: GLAMOUR & GLITTER

In 2021 zullen trouwjurken veel glitter of glitteraccenten bevatten. Denk aan bijvoorbeeld een sprankelende glitter tule dat glinstert onder een exclusieve zijde stof of een matte tule laag. Prachtig als je danst in de zon of onder de spotlights. 

Verder zien we dat bruidsmodemerken gebruik maken van glitterborduursels, glinsterende garen, pailletten en kristallen. Deze glitter elementen zorgen voor een luxueuze en sprankelende uitstraling!

Glitter trouwjurken
Bruidsmode trouwjurken trends 2021
Bron: Fashion Chick
Bron: Pinterest

BRUIDSMODETREND 2: VINTAGE MOUWEN

De luchtige en romantische trouwjurken blijven absoluut een bruidsmodetrend in 2021. Maar wat dit jaar opvallend is: de comeback van de vintage mouw. Gepofte mouwen bij de pols of juist bij de schouders geven een speelse en romantische uitstraling. Doordat het kant doorloopt vanaf de jurk krijg je een mooie eenheid en slanke uitstraling.

Een andere bruidsmodetrend in de categorie Vintage is de trompetmouw. Deze speelse mouw loopt vanaf de ellebogen wijd uit en zorgt voor een nonchalante en luchtige uitstraling.

Vintage trouwjurken
bruidsmode trends 2021
Bron: Wedding dress guide

BRUIDSMODETREND 3: PEEKABOO KORSET

De trouwjurken trend in 2021 is het sexy Peekaboo korset. Door middel van de zichtbare constructie van het korset krijg je een slanke uitstraling en creëer je extra accent op de taille.
Dit slanke effect wordt benadrukt als je het combineert met een a-lijn rok.

Een Peekaboo korset geeft jouw trouwjurk een sexy boost! In de meeste gevallen zijn de cups zichtbaar (verkrijgbaar in verschillende kleuren) en krijg je een see-through effect in de taille.

Sexy trouwjurken
I take you wedding
Pallas Collective

BRUIDSMODETREND 4: COMFY PRINCESS

De prinsessentrouwjurk zal nooit uit de bruidsmode verdwijnen. De bruiden die hun hele leven gedroomd hebben van zo’n jurk zullen waarschijnlijk ook uitkomen op een prachtige prinsessen trouwjurk. Al ‘struikelden’ wel veel bruiden over het feit dat ze een prinsessen trouwjurk niet comfortabel vinden. Vandaar dat er in 2021 nieuw leven is geroepen in de prinsessen trouwjurken, hij moet elegant, vrouwelijk, delicaat, maar vooral ook comfortabel en licht zijn.

De prinsessen trouwjurken anno 2021 zijn gemaakt van comfortabele lichte stoffen zoals zacht tule gecombineerd met een kanten top of korsetlijfje. Verder worden er bewust minder stenen, glitters en parels gebruikt en zal er gewerkt worden met schitterende pailletten voor een subtiele glans.

Prinsessen trouwjurken
Bruidsmode trouwjurken trends 2021
Bron: My Love
Wedding Forward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *