Voorbereidingen en tips voor het trouwjurken passen

Nicole Spose, trouwjurken, bruidsjurken, trouwjurk, bruidsjurk, trouwen, bruiloft

VOORBEREIDINGEN EN TIPS VOOR HET TROUWJURKEN PASSEN♡

Het is een meisjesdroom van velen, trouwjurken passen. In gedachten heb je jezelf misschien al vaak in een trouwjurk zien staan. Maar nu het voor ’t echie is wordt het toch wel een beetje spannend. Dat snappen wij bij Mariage Bruidsmode heel goed. Daarom hebben wij voor jou tips op een rijtje gezet, zodat jij met een gerust hart kan uitkijken naar deze onvergetelijke ervaring!

Say yes to the dress, trouwjurken passen, mariage, bruidsmode, trouwjurk
Eyekahfoto

1: Welke trouwjurk past bij mij?

De eerste tip die ik je kan meegeven is om alvast op internet te zoeken naar bruidsjurken die je aanspreken of juist minder aanspreken. Zie je jezelf bijvoorbeeld naar het altaar lopen in een sexy, strakke fish-tail jurk of krijg je vlinders in je buik van een grote prinsessenjurk?

2: Welke trouwjurk past bij jouw dag?

Hebben jullie een bepaald thema in gedachten voor de bruiloft? Of trouwen jullie op een unieke locatie zoals op het strand of een kasteel? Wellicht heeft deze keuze ook invloed op de stijl van jouw trouwjurk. Wat erg leuk is om te doen is een Pinterest bord aanmaken met sfeerbeelden van jullie bruiloft. Op deze manier zal jij weer nieuwe inspiratie krijgen, en het is voor onze verkoopsters fijn om een eerste indruk te krijgen van jullie dag. Als ze namelijk weet in welke sferen jullie trouwen, kan ze jou nog beter adviseren welke trouwjurk het beste bij jou zal passen.

3: Wie neem je mee naar het trouwjurken passen?

Bedenk van te voren wie je mee wilt nemen naar het trouwjurken passen. Het is misschien wel één van de belangrijkste beslissingen in je leven, dus neem een gezelschap mee die voor jou een meerwaarde zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld je moeder, schoonmoeder of je zus(je) zijn. Of misschien wel een aantal vriendinnen of je oma. Het maakt niet uit, als jij je er maar helemaal goed bij voelt. Gemiddeld nemen bruiden tussen 3 tot 5 geliefden mee naar onze bruidszaak. Dit is ook een aantal dat wij zouden adviseren, omdat veel meningen het voor de bruid alleen maar lastiger maakt. Probeer ook een gezelschap te kiezen die dicht bij jouw mening staan. Say yes!!… Of toch maar een….. no?

4: Wat moet ik meenemen naar het trouwjurken passen?

Yoeeehoe, de dag van trouwjurken passen is aangekomen! Om je ultiem voor te bereiden kan je het beste huidkleurige of witte ondergoed dragen, deze schijnen het minste door. Over een bh en schoenen hoef je verder niet na te denken. Deze hebben wij voldoende in onze bruidszaak.

5: Wat zijn de ochtendvoorbereidingen voor het trouwjurken passen?

Heb je al een idee hoe je je make-up en kapsel wilt met de bruiloft? Waarschijnlijk zal je het zelf niet zo mooi kunnen zoals de kapster het doet, maar wellicht is het wel leuk om de ochtend voor het trouwjurken passen hier net wat meer aandacht aan te geven. Op deze manier krijg je een beter totaalbeeld van hoe je er als bruid uit zal gaan zien.

Say yes to the dress!

Voldoet de trouwjurk helemaal aan jou verwachtingen? En zie je jezelf van top tot teen stralen als je in deze jurk naar het altaar loopt? Dan weet je het zeker! Dit is jouw droomjurk! Bij het say yes to the dress moment schenken we een glaasje champagne om dit onvergetelijke moment te vieren!! Gefeliciteerd! En nu aftellen tot de bruiloft!

 

Anjroo Instagram

 

Geen velden gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *