Backstage: moeder en dochter samen op inkoop

MOEDER EN DOCHTER SAMEN OP INKOOP
International bridal show in Duitsland

Afgelopen voorjaar zijn Claudia en Maria Claessens samen naar de International Bridal Show in Duitsland
gegaan om de allermooiste trouwjurken van het moment in te kopen.

Het was een eer om daar Demetrios James Elias te ontmoeten, eigenaar en ontwerper van het hoogstaande bruidsmerk Demetrios. Deze Griekse man is een icoon en internationaal modeleider in de bruidsmode-industrie. Moeder en dochter Claessens raakten geïnspireerd en geënthousiasmeerd door zijn creatieve geest en passie voor het ontwerpen van haute couture trouwjurken.

 


Vol trots liet het mode icoon zijn nieuwe collectie zien.
De dames waren opslag verliefd: ‘wat een prachtjurken!’

 

 

En besloten ook dit jaar weer hun trouwe Demetrios merken ‘Cosmobella’ en ‘Orea Sposa’ in te kopen. Vervolgens viel hun blik op een nieuw Demetrios merk, namelijk Destination Romance!

Destination Romance is de perfecte toevoeging aan ons huidige assortiment. De jurken hebben een zomerse en romantische uitstraling. ‘’Echt iets voor de bruid die in het buitenland gaat trouwen’’, aldus Claudia Claessens.

Deze unieke zomerse uitstraling komt tot uiting door middel van een off-shoulder of vlindermouw of bijvoorbeeld een korte trouwjurk waarbij de benen gezien mogen worden!

 We zijn blij met deze zomerse toevoeging aan ons bruidsassortiment, een assortiment waar zomerbruiden blij van zullen gaan worden!

Ontdek hier onze nieuwe Destination Romance collectie van Demetrios

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *