Vacature Verkoopster / Coupeuse ♡

Is jouw lievelingsprogramma Say Yes tot he Dress? En heb jij ervaring als bruidsstyliste én als bruidscoupeuse? Dan is deze baan misschien wel op jouw lijf geschreven! Wij zijn namelijk op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste medewerkster met ervaring in de bruidsmode.

Hoe ziet de functie coupeuse/verkoopster bij Mariage Bruidsmode er uit?bruidsmode, trouwen, trouwjurk, bruidsjurk, vacature bruidswinkel, vacature bruidsmode
Als coupeuse/verkoopster bij Mariage Bruidsmode heb je een afwisselende en leuke baan. Je bent namelijk van het begin tot het einde bij de klant betrokken.

Dat betekent dat jij de bruid meehelpt met het uitzoeken van haar droomjurk. Samen met de bruid ga je door onze prachtige bruidscollectie en daarbij geef je deskundig advies over de trouwjurken. Door jouw passie voor trouwjurken breng je dit op een enthousiaste manier over, waardoor zij zich snel op haar gemak voelt. Een fijne sfeer met veel aandacht voor de klant staat bij ons namelijk hoog in het vaandel!

Naast de verkoop van de trouwjurken ben jij verantwoordelijk voor het afpassen van de trouwjurken. Jij zorgt ervoor dat de trouwjurken op maat worden gemaakt en verzorgt tevens de eventuele extra aanpassingen. In het atelier bij Mariage Bruidsmode zorg jij ervoor dat de trouwjurken naar wens worden vermaakt en dat iedere bruid blij de deur uit gaat.

Wat kunnen wij jou bieden:
– Een afwisselende baan als verkoopster en coupeuse
– Een ontzettend leuke baan in een enthousiast team

– Een salaris volgens de cao mode & detailhandel

Waar zijn wij naar op zoek?:
– Minimaal 2 jaar ervaring als coupeuse
– Minimaal een MBO diploma
– Je bent verzorgd en representatief
– Je hebt een passie voor bruidsmode
– Je bent klantvriendelijk en commercieel
– Je kunt zelfstandig werken
– Bereid om op zaterdag en koopzondagen te werken
– 2 tot 4 dagen beschikbaar (16-32 uur)

Interesse?:
Graag ontvangen wij dan jouw CV & motivatiebrief. Je kan deze mailen naar info@mariagebruidsmode.nl t.a.v. Erik Claessens. Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen via: 040 286 91 65

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vacature Coupeuse ♡

Is jouw lievelingsprogramma Say Yes tot he Dress? En heb jij ervaring als (bruids)coupeuse? Dan is deze baan misschien wel op jouw lijf geschreven!

Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren en enthousiaste medewerkster met ervaring in de bruidsmode.

Hoe ziet de functie coupeuse bij Mariage Bruidsmode er uit?
Als coupeuse bij Mariage Bruidsmode heb je een afwisselende en leuke baan. Jij zorgt ervoor dat de trouwjurken op maat worden gemaakt en verzorgt tevens de eventuele extra aanpassingen. In het atelier bij Mariage Bruidsmode zorg jij ervoor dat de trouwjurken naar wens worden vermaakt en dat iedere bruid blij de deur uit gaat.


Wat kunnen wij jou bieden:
– Een afwisselende baan als coupeuse
– Een ontzettend leuke baan in een enthousiast team
– Een salaris volgens de cao mode & detailhandel

Waar zijn wij naar op zoek?
– Minimaal 2 jaar ervaring als coupeuse
– Minimaal een MBO diploma
– Je bent verzorgd en representatief
– Je hebt een passie voor bruidsmode
– Je bent klantvriendelijk  
– Je kunt zelfstandig werken
– 2 tot 4 dagen beschikbaar (16-32 uur)
– Bereid om in het weekend te werken

Soort dienstverband: partime, bepaalde tijd