Vacature Verkoopster / Coupeuse ♡

Is jouw lievelingsprogramma Say Yes tot he Dress? En heb jij ervaring als bruidsstyliste én als bruidscoupeuse? Dan is deze baan misschien wel op jouw lijf geschreven! Wij zijn namelijk op zoek naar een gepassioneerde en enthousiaste medewerkster met ervaring in de bruidsmode, voor circa 17 tot 22 uur per week.

Hoe ziet de functie verkoopster/coupeuse bij Mariage Bruidsmode er uit?bruidsmode, trouwen, trouwjurk, bruidsjurk, vacature bruidswinkel, vacature bruidsmode
Als verkoopster/coupeuse bij Mariage Bruidsmode heb je een afwisselende en leuke baan. Je bent namelijk van het begin tot het einde bij de klant betrokken.

Dat betekent dat jij de bruid meehelpt met het uitzoeken van haar droomjurk. Samen met de bruid ga je door onze prachtige bruidscollectie en daarbij geef je deskundig advies over de trouwjurken. Door jouw passie voor trouwjurken breng je dit op een enthousiaste manier over, waardoor zij zich snel op haar gemak voelt. Een fijne sfeer met veel aandacht voor de klant staat bij ons namelijk hoog in het vaandel!

Naast de verkoop van de trouwjurken ben jij verantwoordelijk voor het afpassen van de trouwjurken. Jij zorgt ervoor dat de trouwjurken op maat worden gemaakt en verzorgt tevens de eventuele extra aanpassingen. In het atelier bij Mariage Bruidsmode zorg jij ervoor dat de trouwjurken naar wens worden vermaakt en dat iedere bruid blij de deur uit gaat.

Wat kunnen wij jou bieden:
– Een afwisselende baan als verkoopster en coupeuse
– Een ontzettend leuke baan in een enthousiast team
– Een salaris volgens de cao mode & detailhandel

Waar zijn wij naar op zoek?:
– Aantoonbare ervaring in de bruidsmode (zowel als verkoopster als coupeuse)
– Minimaal een MBO diploma
– Je bent verzorgd en representatief
– Je hebt een passie voor bruidsmode
– Je bent klantvriendelijk en commercieel
– Je kunt zelfstandig werken
– Beschikbaar op donderdagavond, vrijdag, zaterdag en koopzondag (1 x per maand)

Interesse?:
Graag ontvangen wij dan jouw CV & motivatiebrief. Je kan deze mailen naar info@mariagebruidsmode.nl t.a.v. Erik Claessens