Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Strand trouwjurken ♡

Een idyllische zomerbruiloft

De perfecte strand trouwjurk 

Deze jurken stralen vaak een bohemien, romantische vibe uit, met delicate kantdetails, subtiele ruches en vloeiende silhouetten. Veelvoorkomende kenmerken zijn bijvoorbeeld spaghettibandjes, off-shoulder ontwerpen, en lage ruglijnen die perfect passen bij het ontspannen strandgevoel. Stoffen zoals chiffon, zijde en lichte kantsoorten zijn populair omdat ze ademend zijn en een luchtige uitstraling hebben. Korte lengtes of vloerlengte jurken met een subtiele sleep zijn vaak gekozen vanwege de praktische aspecten van het lopen op het zand.

Een bruiloft op het strand

Een “strandbruiloft” is een bruiloft die plaatsvindt op een strand, waarbij het zand en de zee een belangrijke rol spelen in de setting van de ceremonie en het feest. Strandbruiloften zijn populair vanwege hun informele en ontspannen sfeer, en ze kunnen variëren van kleine, intieme bijeenkomsten tot grotere, meer formele evenementen. Typische kenmerken van een strandbruiloft zijn het gebruik van natuurlijke elementen zoals schelpen, zeezand en zeegras in de decoratie, en het dragen van lichte, luchtige kleding door zowel het bruidspaar als de gasten. Deze bruiloften kunnen plaatsvinden op openbare stranden, privéstranden of zelfs op afgelegen eilandlocaties, afhankelijk van de voorkeuren van het paar en de beschikbare mogelijkheden

Is een strandbruiloft iets voor jou? 

Trouwen op het strand is een droom voor veel bruiden die verlangen naar een informele, ontspannen sfeer met de zachte bries en het geluid van de golven als achtergrondmuziek. Bij zo’n idyllische setting past natuurlijk ook een speciale trouwjurk. Strandtrouwjurken zijn vaak licht, luchtig en moeiteloos chic, ontworpen om comfortabel te zijn in warmere klimaten en gemakkelijk te bewegen in zanderige omstandigheden.

Accessoires bij een strand trouwjurk

Accessoires voor strandtrouwjurken zijn doorgaans eenvoudig en natuurlijk, met bloemenkransen, delicate enkelbandjes of zelfs blote voeten als populaire keuzes. Wat betreft de kleur, kiezen sommige bruiden voor traditionele witte of ivoorkleurige jurken, terwijl anderen misschien kiezen voor zachte pasteltinten die passen bij het zee- en zandlandschap. Kortom, een strandtrouwjurk combineert moeiteloos stijl en comfort voor de bruid die haar speciale dag wil vieren met haar voeten in het zand en de zee als getuige van haar geloften. Het is de perfecte keuze voor een bruiloft die draait om liefde, natuur en ontspanning.

Kom langs en say yes to the dress!

Heb je mooie strand trouwjurken gezien op onze website? Kom dan langs in onze bruidsmodezaak in Geldrop en laat je adviseren door onze stylisten. Bekijk al onze trouwjurken, maak een pasafspraak en say yes to the dress!